Víz-gáz-fűtés-kémény szerelés, szerelő XT System Kft. 06 70 228 45 60

Épületgépészeti kivitelezés, teljes víz-gáz-fűtésszerelés CsaláDi ház, fűtéskorszerűsítés, elavult gázkészülékcsere kondenzációs kazánra, hőközpont telepítés, . Tel:06 70 228 45 60 Nagy Gábor Kerepes, Pest-megye email:info@viz-gaz-dugulas.hu

 

 Épületgépészeti kivitelezés

XT System Épülegépészeti Kft.

 telefon_keszulek.jpg06-70-228-45-60telefon_keszulek.jpg

Viz-Gáz-Fűtés-kémény-csatorna-teljes épületgépészet szerelés Kerepes és 20km körzete

 

 Árszabást, telefonos egyeztetés követően tudok önnek mondani!

Hívjon megyegyzünk!

30 éves tapasztalattal!

Ahol dolgozunk:

Kerepes, Szilasliget, Kistarcsa, Isaszeg, Gödöllő, Csömör, Nagytarcsa, Budapest, Veresegyház, Szada,Őrbottyán,Erdőkertes, Mogyoród, Dunakeszi
14-15-16-17 kerület

MIKA 6E köponti fűtésre!

 

Mészáros Tibor Tel:06 70 596 84 33/06 70 657 42 01

 

ÚJDONSÁG! - Ezzel a készülékkel nagyon gyorsan és olcsón át lehet szerelni egy lakást központi fűtésre! Használható családi házakban és akár emeleti társaskázakban is!

Előnyei:

- Kisebb átalakítással és ráfordítással (amire költeni kell: tervezési díj, radiátorok, csövezés és termosztát) korszerű központi fűtés alakítható ki, mely akár 30%-os energia megtakarítást biztosít a régi konvektoros fűtéshez képest.
- Mivel a meglevő parapet helyére kerül a készülék, ezért a gázszolgáltató felé a tervezési díjon kívül egyéb költséggel nem kell számolni. A gázszolgáltatás ki- és visszakapcsolása díjtalan!
- Méreténél fogva a készülék kis helyet foglal el, és magas a hatásfoka (90% feletti)!

- Kémény nélküli zárt égésterű kivitel, így az égéshez szükséges levegő valamint a füstgáz teljesen elhatárolt a lakótértől.

- Emellett nincs szükség kéményseprői engedélyre, kémény építésre, régi kémény kibélelésre, amely rengeteg költséget spórol!
- A készülék 3,5 – 6 kW között szabályozható, az egyéni igényeknek megfelelően
- A radiátorokkal szerelt központi fűtésű rendszer egyenletes meleget biztosít minden helyiségben.
- Új kiépítés (amennyiben nem a parapetre kerül felszerelésre) esetén, nem szükséges az ablak alá helyezni a készüléket!
- A váltószelepes kivitelű kazán (MIKA 6-EV) közvetlenül lehetőséget biztosít használati melegvíz ellátásához, melyhez csupán egy hőcserélős indirekt tartályt kell még megvásárolni. Használati melegvízhez a nem váltószelepes modellhez a váltószelepet is külön meg kell venni.

Méretei: 470x260x560mm (Hossz x Mélység x Magasság) 

Újdonság! Parapetes konvektor helyére szerelhető Mini Kazán ,akár emeletes társasházba is! Mivel az anyagköltségen(készülék radiátorok,csövezés,termosztát) és a tervezői díjon nincs egyéb költség a készülékkel nagyon gyorsan(1-2 nap)át lehet szerelni

 

 

 

 

 

 
 

Újdonság! Parapetes konvektor helyére szerelhető Mini Kazán ,akár emeletes társasházba is! Mivel az anyagköltségen(készülék radiátorok,csövezés,termosztát) és a tervezői díjon nincs egyéb költség a készülékkel nagyon gyorsan(1-2 nap)át lehet szerelni


         
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 17
Tegnapi: 46
Heti: 90
Havi: 383
Össz.: 65 719

Látogatottság növelés
Oldal: Mika 6E központi fűtésre, társasházba
Víz-gáz-fűtés-kémény szerelés, szerelő XT System Kft. 06 70 228 45 60 - © 2008 - 2019 - m-n-epuletgepeszet.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »