Víz-gáz-fűtés-kémény szerelés, szerelő XT System Kft. 06 70 228 45 60

Épületgépészeti kivitelezés, teljes víz-gáz-fűtésszerelés CsaláDi ház, fűtéskorszerűsítés, elavult gázkészülékcsere kondenzációs kazánra, hőközpont telepítés, . Tel:06 70 228 45 60 Nagy Gábor Kerepes, Pest-megye email:info@viz-gaz-dugulas.hu

 

Turbós, kondenzációs kémény építés, összerakás.

TRICOX minősített rendszerből!

    Parapet-szereltkémény-szétválasztott rendszer

 Épületgépészeti kivitelezés

XT System Épülegépészeti Kft.

 telefon_keszulek.jpg06-70-228-45-60telefon_keszulek.jpg

Viz-Gáz-Fűtés-kémény-csatorna-teljes épületgépészet szerelés Kerepes és 20km körzete

 

Hol? Kerepes-Szilasliget és 15km körzete

Energia megtakarítás kazánhatásfok javítással
Hazánkban jelenleg a földgázfogyasztás a teljes energiafogyasztás kb. 30%-át teszi ki, ezért mindenképpen foglalkoznunk kell a gázüzemű tüzelőberendezések hatásfokának javításával. A földgáz égése által kinyerhető kondenzációs hő mintegy 11%, melynek maximális hasznosítására olyan tüzeléstechnikai feltételeket kell teremteni, melyek következtében jó hatásfokú tüzelőberendezés üzemeltethető.

A hatékony energiaforrás és a fűtési rendszert kapcsolata:
Ha a hőtermelő berendezésünk hatásfokán szeretnénk javítani, illetve ha szükségessé válik a régi gázkazánunk cseréje, célszerű kondenzációs kazánt beszerezni. A hatásfok javításához az általunk kiválasztott energiaforrás a fűtési rendszerünk számos elemét eleve meghatározza. A kondenzációs kazán alacsonyabb fűtővíz-hőmérsékletet állít elő, ezért a helyiségek hőigényének biztosításához nagyobb hőleadó felületek szükségesek. Ezt nagyobb radiátorokkal, vagy a meglévő fűtési rendszerünk felületi fűtéssel történő kiegészítésével érhetjük el. Amennyiben a külső szerkezeti hőszigetelés illetve a fokozott hőértékű nyílászáró csere megtörténik, előfordulhat, hogy a kondenzációs kazánnal előállított alacsonyabb hőmérsékletű fűtővízzel a meglévő radiátorfelülettel is a kívánt helyiséghőmérsékletet biztosítani tudjuk.

A kondenzációs kazánok működési elve:
A kondenzációs folyamat, azaz a vízgőz hőjének visszanyerése a legfőbb megtakarítási lehetőséget biztosítja. A kondenzációs hőkazán a kéményen kiáramló füstgázt alacsony hőmérsékletre hűti, mint a hagyományos gázkazánok. Ennek hatására a füstgázban lévő vízgőz kicsapódik, így a kondenzációs energiatartalmát is hasznosítani tudjuk, csökkentve a fűtési rendszerünk energiaveszteségeit. A füstgáz hűtése a radiátorokból érkező vízzel történik, ezért a hőmérsékletét a megfelelő hatás elérése érdekében alacsony értéken kell tartani. A kazánok modulációs teljesítményszabályozással rendelkeznek, a jelentkező igénynél a láng kis intenzitással ég, takarékoskodik a földgázzal. A kazánok felszereltsége és korszerűsége függvényében további megtakarítás érhető el modulációs szivattyú és jó minőségű szabályozó berendezés alkalmazásával. A kondenzációs hőhasznosítás mellett jelentős előny a tökéletes égés, a kis szennyezőanyag-tartalmú égéstermék és a kazán jó szabályozhatósága.

A meglévő fűtési rendszerünkhöz nem mindig tudunk elvárásainknak megfelelő energiaforrást találni. Amennyiben a földgázzal való üzemeltetést kívánjuk megszüntetni fűtési rendszerünkben, az alábbi műszaki megoldások közül választhatunk:

-A vegyes tüzelésű kazánok esetén szinte mindennel tudunk hőenergiát előállítani. Hátrányuk a roppant alacsony hatásfok, a magas károsanyag-kibocsátás, nem vagy nehezen üzemeltethető egy rendszeren gázkazánnal.
- Faelgázosító kazánok hatásfoka egyenrangú az atmoszférikus égésterű gázkazánokénak. Hátránya a magas beruházási költség, a tüzelőanyag tárolótér helyszükséglete és a rendszeres utántöltés időigénye.
- A hőszivattyúval történő energiahasznosításnál azt a hőenergiát hasznosítjuk mint a hűtőgépeknél az elvont hőenergia, annyi különbséggel, hogy ott az feleslegessé válik a hőszivattyúknál pedig hasznosul.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 43
Tegnapi: 46
Heti: 116
Havi: 409
Össz.: 65 745

Látogatottság növelés
Oldal: Turbós, kondenzációs kémény építés
Víz-gáz-fűtés-kémény szerelés, szerelő XT System Kft. 06 70 228 45 60 - © 2008 - 2019 - m-n-epuletgepeszet.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »