Víz-gáz-fűtés-kémény szerelés, szerelő XT System Kft. 06 70 228 45 60

Épületgépészeti kivitelezés, teljes víz-gáz-fűtésszerelés CsaláDi ház, fűtéskorszerűsítés, elavult gázkészülékcsere kondenzációs kazánra, hőközpont telepítés, . Tel:06 70 228 45 60 Nagy Gábor Kerepes, Pest-megye email:info@viz-gaz-dugulas.hu

 

 Épületgépészeti kivitelezés

XT System Épülegépészeti Kft.

 telefon_keszulek.jpg06-70-228-45-60telefon_keszulek.jpg

Viz-Gáz-Fűtés-kémény-csatorna-teljes épületgépészet szerelés Kerepes és 20km körzete

 

 Üdvözlöm kedves olvasó, ( leendő ügyfelem).

Cégünk főként fűtéskorszerűsítéssel, és elavult, nem biztonságos gázkazáncserével foglalkozik többségében. Önnek megpróbáljuk a lehető legjobb lehetőséget felkínálni a legjobb választáshoz. Természetesen egy kazáncserét, megelőz egy pontos felmérés, árajánlatkészítés, és hőigény számítás is. Jelen pillanatban a legkezdvezőbb befektetés, egy kondenzációs kazán, ami képes a ház, vagy épület energiaigényeihez alkalmazkodni. Mivel 1:9 tartományba is képes modulálni, ezért többféle teljesítményen lehet működtetni. Régebben 24kw kazánok voltak a legelterjedtebbek, sajnos ezekkel nem lehet energiát megtakarítani!
A kondenzációs kazán a kéményhőt hasznosítja, ezért beépítésénél a keletkezett cseppvizet el kell vezetni a csatornába. 50kw teljesítmény felett kondenzsemlegesítőt kötelező beépíteni a garanciális problémák elkerülése végett!
FONTOS továbbá kondenzációs gázkazán beépítése közben, hogy legyen beépítve egy TF1 iszap-szemcse semlegesítő, ez azért fontos, mert megvédi a készülék hőcserélőjét ezektől a lerakódásoktól, továbbá hosszú élettartalmat biztosít! Vezérlés is egy fontos tényező, készüléket felszerelhetjük, egy külső időjárás követő egységgel, továbbá több körös vezérélés esetén egy saját általunk gyártot elektronikát építünk

Fontos tényező még, hogy a kémény kialakításnál, legyen a készüléknél egy tisztító-ellenörző ,,T" vagy könyök.MEGLÉTE NÉLKÜL a kéményseprő vállalat, nem fogja megadni az enegdélyt!

Természestesen munkánkat teljeskörűen vállaljuk, tehát teljes engedélyeztetés, és anyagbeszerzés. NEM KELL ÖNNEK ,,rohangálnia" semmiért sem! CSAK HIVALATOS ÚTON JÁRUNK EL MINDEN MUNKÁNK SORÁN! ILLEGÁLIS KAZÁNFELHELYEZÉST CÉGÜNK NEM VÁLLAL!

ÁLTALUNK JAVASOLT TÍPUS:

Baxi kondenzációs kazánok

 


A BAXI egy ismert kazángyártó cég, amely 2011-ben számos átalakítást hajtott végre termékstruktúrájában és kínálatában. A BAXI kiindulópontja a folyamatos innováció és technológiai fejlesztés, ugyanis a kondenzációs termékek elterjedésével a piaci igények is folyamatosan bővülnek, változnak.

A BAXI kondenzációs kazánokra vonatkozó kínálatában jelenleg egyaránt szerepelnek a LUNA3 HT COMFORT és a LUNA3 SYSTEM HT sorozatok. Ezen egységek továbbfejlesztései, utódai a LUNA PLATINUM és a LUNA DUO-TEC kazáncsaládok. Érdemes közelebbről megismerkedni a két új készülékkel, és más új termékcsaládokkal is.
A LUNA PLATINUM széles, 1:10 arányú modulációs tartománnyal rendelkezik, ez lehetővé teszi a készülék folyamatos üzemelését, ezáltal a lehető legmagasabb éves hatásfokot tudja biztosítani. Egyik fontos tartozéka a GAC (Gas Adaptive Control) rendszer; ez folyamatosan ellenőrzi a bejövő gáz minőségét, és ahhoz igazítja a kazán működését. Kivételesen hatékony szabályzásuk, IPX5D elektromos védettségük és modulációs keringtető szivattyúval való felszereltségük különösen modernné teszi őket.

A LUNA DUO-TEC önmagában egy kifinomult, magas műszaki színvonalú termék. Jellemzői hasonlóak, mint a már említett LUNA PLATINUM képességei, felszereltsége, a modulációs tartománya viszont 1:7 arányú, tehát kevésbé széles, de a termékcsaládhoz képest ez így, önmagában viszont komoly teljesítmény.
Újnak számít a nagy teljesítményű, fali fűtéskazánok esetében a LUNA DUO-TEC MP sorozat is. A sorozat tagjaiba beépítésre került egy 4 baros biztonsági szelep, valamint a modulációs keringtető szivattyút is tartalmazzák (az MP jelölés erre vonatkozik).

Egy másik BAXI kazáncsalád, a POWER HT (szintén fali fűtéskazán) is újításokon ment keresztül. A POWER HT 1.1500 képviselte legmagasabb eddigi teljesítmény a 150 kW-os hatásfok volt, az új változatai azonban már elérhetik a 320 kW-ot is.

Amit még fontos kiemelni, hogy a BAXI kazánok képesek együttműködni más fűtő berendezésekkel is: rendszerkialakítástól függően egybeköthetőek akár szolár rendszerrel, vízteres kandallóval vagy éppen vegyes tüzelésű kazánnal (az összekapcsoláshoz azonban, mint a legtöbb kondenzációs kazán esetében, alkalomadtán szükség lehet kiegészítő berendezésekre is, például fűtési pufferre, hőcserélőre, hidraulikus váltóra).

 

 

 

 

 

A hagyományos, téglaépítésű társasházi lakásoknál még mindig a gázcirkó fűtésű ingatlanok a kelendők, míg panel esetében a felújított, panelprogramos, egyedi szabályozású és hőmennyiség mérésű lakások iránt van kereslet. Emellett a házközponti fűtés számít még jól eladhatónak. Az energetikailag elavult, „régi távfűtéses” lakótelepi lakásokat viszont csak nehezebben, illetve nyomott áron lehet értékesíteni, mivel az ilyen ingatlanoktól sok vásárló ódzkodik. A nem túl elterjedt villanyfűtés szintén kevéssé számít vonzó tényezőnek az ingatlanpiacon.

 

 

 

Nem különösebben kedveltek a gázkonvektoros lakások sem, annak ellenére, hogy ez a fűtési rendszer könnyen szabályozható, és az egyes helyiségeket külön-külön is lehet fűteni. Sok vevő szerint viszont kevéssé esztétikusak, szárítják a levegőt, jellemző szaguk van, és rendszeres karbantartást igényelnek. A családi házak esetében már nem annyira a fűtési rendszer típusa, inkább a gépészet korszerűsége számít az elsődleges döntési szempontnak, illetve a ház energetikai állapota: a korszerű szigetelés, illetve a modern nyílászárók megléte.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 46
Heti: 78
Havi: 371
Össz.: 65 707

Látogatottság növelés
Oldal: >>Fontos tudnivalók!<<
Víz-gáz-fűtés-kémény szerelés, szerelő XT System Kft. 06 70 228 45 60 - © 2008 - 2019 - m-n-epuletgepeszet.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »